Tandlægeskræk afhjælper vi med akupunktur og tillid​

Går der lang tid mellem dine tandlægebesøg, fordi du lider af tandlægeskræk? Så frygt ej, der er nemlig hjælp at hente lige her. Virum Tand afhjælper nemlig gerne dig med din tandlægeskræk med forskellige metoder. 

Så bor du i nærheden af Virum, Holte og Lyngby, kan du med fordel komme til os.

I vores klinik ser vi ikke tandlægeskræk som et tabu, og vi hjælper glædeligt vores kunder til at komme over frygten. Derfor tilbyder vi blandt andet akupunktur, som kan hjælpe dig igennem dit besøg. Derudover forsøger vi altid at opbygge et tillidsforhold til vores patienter, hvorfor vi altid stiller samme behandler til rådighed.

En tandlæge, der tager sig god tid til tandlægeskræk

Mange folk får koldsved og hjertebanken, når blot de hører ord som implantater, proteser eller tandkrone. Dog er der ingen grund til at være nervøs her hos os.

Vi sætter nemlig altid god tid af til vores kunder, så de er helt trygge inden behandlingen begynder.​

Derudover sørger vi altid for at give rigelig med information, så du kan få god indsigt i den behandling, du skal have. Vores erfaring har nemlig vist, at dette også er en afgørende faktor i forhindringen af tandlægeskræk.

Kontakt os for at bestille en tid

Er du nervøs for det tandimplantat, du skal have lavet, står vi klar til at give dig den rette hjælp mod tandlægeskræk. Du kan derfor trygt vælge os som din næste tandlæge.

Vil du høre mere eller bestille en tid med det samme, så ring på telefon 43 64 45 21 eller skriv en mail til: info@tandkanalen.dk.​

​Bestil tid​ her

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Vi læser vores e-mails dagligt - drejer det sig om en akut henvendelse,

skal du ringe til os på telefon: 45 85 69 89​, læg gerne en besked på vores svarer hvis vi ikke lige når telefonerne.

- En tid er først gyldig når vi har bekræftet.

Mandag: 09.15 - 18.00​

Tirsdag: 08.00 - 16.00​

Onsdag: 09.00 - 18.00​​

Torsdag: 08.00 - 17.00​

Fredag: 08.00 - 14.00​

Weekend: Lukket

Vi er medlem af​

Virum Tand​

Skovridergårdsvej 71, 1. sal, 2830 Virum​   |   Telefon: 45 85 69 89​   |   E-mail:​ info@virumtand.dk​​​  |   CVR: 30702212