Invisalign er nutidens teknologi for tandregulering​

Drømmer du om at få foretaget en tandregulering, men ville du være træt af ganebøjle eller togskinner? Så er Invisalign sandsynligvis den rette løsning for dig. 

Hos Virum Tand tilbyder vi tandregulering med Invisalign, så du kan blive glad for dit smil igen. Vi står til rådighed for kunder i og omkring Virum, Holte og Lyngby.

I dag har teknologien gjort det muligt at få en nærmest usynlig bøjle, der kan tages af. Dette er nemlig hvad Invisalign er, som betegner den nyeste udvikling inden for tandregulering. Der er altså tale om en nærmest usynlig og aftagelig bøjle, som regulerer dine tænder med samme effekt som traditionelle bøjler.

Hvad koster tandregulering med Invisalign?

Prisen på en tandregulering afhænger af, hvilken type du anvender. En tandregulering foretaget med Invisalign koster mellem 30-40.000 kr. at få udført, hvilket er en god pris taget resultatet i betragtning.

Du vil nemlig have flotte tænder resten af livet, og bøjlens gennemsigtighed vil gøre, at folk nærmest ikke kommer til at lægge mærke til, at du overhovedet bruger bøjle.​

I vores tandklinik koster det normalt 259,- for en forundersøgelse, så du kan komme og høre om mulighederne for en regulering af dine tænder. Vores priser er generelt konkurrencedygtige, og du er garanteret et flot resultat. Vi er desuden medlem af Sygeforsikring Danmark, så du kan få rabat på dine behandlinger hos os.

Kontakt os, og hør om dine muligheder for tandregulering

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for tandregulering med Invisalign, kan du kontakte os med det samme. Vi tager os altid god tid til vores kunder og sætter dine ønsker i første række.

Ring på telefon 43 64 45 21, eller skriv til mail: info@tandkanalen.dk, hvis du vil høre mere eller bestille en tid til forundersøgelse.​

Åbningstider​

Vi læser vores e-mails dagligt - drejer det sig om en akut henvendelse,

skal du ringe til os på telefon: 45 85 69 89​, læg gerne en besked på vores svarer hvis vi ikke lige når telefonerne.

- En tid er først gyldig når vi har bekræftet.

Mandag: 09.15 - 18.00​

Tirsdag: 08.00 - 16.00​

Onsdag: 09.00 - 18.00​​

Torsdag: 08.00 - 17.00​

Fredag: 08.00 - 14.00​

Weekend: Lukket

Vi er medlem af​

Virum Tand​

Skovridergårdsvej 71, 1. sal, 2830 Virum​   |   Telefon: 45 85 69 89​   |   E-mail:​ info@virumtand.dk​​​  |   CVR: 30702212